ДРУГА ОБУКА „УЧЕЊЕ О ГЕНОЦИДУ ПОЧИЊЕНОМ НАД СРБИМА”

Музеј жртава геноцида срдачно позива све наставнике историје у основним и средњим школама у Републици Србији да похађају другу у низу обуку у оквиру програма стручног усавршавања наставника историје под називом „Учење о геноциду почињеном над Србима”, који је под бројем 5373 у оквиру Листе програма од јавног интереса, Решењем бр. 601-00-00015/2023-16 од 3. априла, одобрио министар просвете, науке и технолошког развоја. Програм стручног усавршавања, у трајању од осам часова, биће одржан у суботу 25. новембра 2023. са почетком у 9.00 часова у просторијама Осме београдске гимназије (адреса: Грчића Миленка 71). Заинтересоване колегинице и колеге могу да се пријаве и обрате за све додатне информације у вези обуке музејском педагогу, историчару и кустосу госпођи Биљани Марцојевић (електронска адреса: biljana.marcojevic@muzejgenocida.rs и контакт телефон: 0691556502), најкасније до четвртка 23. новембра 2023. године.